navigate_before
navigate_next

Alfapass

Klant
  • Alfapass
Project
  • Digitaal - Drukwerk
Opdracht
  • Brochure - Social Media
Website
  • https://www.alfapass.be

Opdracht

Voor Alfapass, een toonaangevende provider van oplossingen voor digitale identificatie en authenticatie, hebben wij bij The Batcave een prachtige brochure ontworpen. Deze brochure is speciaal gemaakt om uit te delen aan klanten en geeft een duidelijk beeld van wat Alfapass precies doet. Met een moderne stijl en gedrukt op maco silk papier, straalt de brochure professionaliteit uit.

Maar dat is nog niet alles! We hebben daarna ook een vergelijkbare brochure ontwikkeld voor een ander product ontwikkeld en beheerd door Alfapass, namelijk Prean. Ook hebben we een creatie voorzien van een 3D fingerprint voor een social media post voor het behalen van een erkenning van de overheid als verwerker van biometrische gegevens, gegeven door de minister van Noordzee, Vincent Van Quickenborne.

Nicky ****, Alfapass
"Ik ben zeer tevreden met het werk dat The Batcave heeft geleverd voor Alfapass. Ze hebben een prachtige brochure ontworpen die perfect weergeeft wat Alfapass doet. Ik ben ook onder de indruk van de social media post die ze hebben gemaakt. The Batcave heeft echt geholpen om onze zichtbaarheid te vergroten en onze boodschap te versterken. Geweldig werk!"

Wilt u ook meer klanten door een sterke visuele communicatie?

Een nieuw project begin met een leuk gesprek. Stuur me een bericht en samen bekijken we stap voor stap hoe we uw project het best kunnen realiseren.